top of page

Meistä

Meilton kysytty monaasti, jotta mistä saimma päähämmä perustaa tällaasen grillin pääkaupunkiseurulle. Likat on siitä sanonu monelle jo hampurilaasen laitoon lomas kertonehensa, mutta ajattelimma laittaa sen tänneki,niin muukki saa sen sitte kerralla kuulla.

 

No, me kaivattihin kovasti perinteestä pohojalaasta grilliruakaa. Sellaasta vanhanaikaasta ja konstaalematoonta, hyvistä ainehista tehtyä oikiaa ruakaa. Sellaasta, että annokset on kunnollisen kokoosia, ne maistuu itte teheryltä ja johona parilootava leipä on oikias leipomos leivottua. Kiärsimmä grilliltä toiselle täällä isoolla kirkonkylällä ja ei vaan tullu vastahan sellaasta, mitä me ettittihin.

 

Aikamma siinä kiärtelimmä ja kiroolimma toisillemma, jotta miksei kukaan saa päähänsä laittaa tänne kunnon perinteestä suamalaasta grilliä. Ei siinä sitte sen kummempaa oikeen ollukkaan. Tuumattihin vaan, jotta perustetahan se itte. Silloon saarahan sellaasta ruakaa, jota miäli teköö. Ajateltihin, että teherähän sitte viimeesen päälle pohojalaasta eikä laarusta tai määrästä tingitä. Sellaasta ruakaa haluamma teille tariota, jota haluamma ittekki syärä.

 

 

Pohjanmaan Grilli muutti tunnelmalliselta kioskiltaan muutaman kilometrin päähän isompiin ravintolatiloihin vuoden 2020 lopussa ja nyt pystymme tarjoamaan mukavan ja viihtyisän ruokailutilan sekä tietysti entistä herkullisemmat ruoat upouudessa keittiössämme!

Meillä voit nauttia herkulliset ruoat ja juomat niin viihtyisässä sisätilassamme kuin myös rennolla kesäterassillamme. Ruoan voi napata myös mukaan tai jopa tilata kätevästi kotiin Foodoran kautta! Meiltä löytyy myös A-oikeudet, joten ruokajuomana menee mukavasti olut jos toinenkin!

Kotiinkuljetus / Nouto / Syö paikanpäällä / Kesäterassi / A-oikeudet / Kahvia / Jäätelöä

Pohjanmaan Grilli Oy (2676759-2)

Friisinmäentie 5

02600 Espoo

puh. 0504640829

info@grillille.fi

Ma-To 10:30-22:00

Pe 10:30-22:30

La 12:00-22:30

Su 15:00-21:00

Poikkeusaukioloajat:

Su 30.4. klo 12.00-18.00

Ma 1.5. klo 15.00-21.00

Grilli Texas.jpg
Ravintolatilat 4_edited.jpg
bottom of page